Leren en werken in de techniek: dé start voor technisch talent

Je hebt altijd al in een baan in de techniek willen vervullen. Helaas is het je niet gelukt om het benodigde diploma te behalen. Dit hoeft je niet te weerhouden voor een baan in de techniek! Bij Onenine staat persoonlijke groei centraal. Wij helpen ambitieuze technische talenten hun dromen waar te maken, met behulp van werken en leren in de techniek.

In een speciaal opleidingstraject verbinden wij technische talenten aan passende werkgevers. We helpen je bij het vinden van een werkplek die helemaal aansluit op je wensen. Gedurende het opleidingstraject word je meegenomen in de wereld van de techniek en opgeleid als technisch specialist binnen je vakgebied. Leren en werken in de techniek van Onenine biedt hiermee de unieke kans om jouw talenten te laten ontwikkelen en geeft je het duwtje in de rug naar een uitdagende carrière in de techniek.

Werken en leren in de techniek: wat kun je verwachten?

Als expert op de technische arbeidsmarkt helpen wij jou niet enkel te verbinden met een uitdagende technische opleiding én baan, maar zorgen wij voor een duurzame start van je carrière. Wanneer je graag wilt starten met werken en leren in de techniek, starten wij het traject met een persoonlijk gesprek. Wat zijn je wensen, waar liggen je ambities en waar zie jij jezelf over vijf jaar? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen gaan we op zoek naar een mooie match tussen jou en een werkgever. Het leren en werken in de techniek gaat vervolgens van start! Hier houdt ons werk niet op. Wij houden het gehele project nauw contact en bieden je ondersteuning wanneer jij op je plek zit. Zo is Onenine jouw carrièrepartner waar je altijd op kunt rekenen. 

Werken en leren in de techniek in het kort:

Start jouw carrière in de techniek!

Spreekt een baan in de techniek jou aan? Wacht dan niet langer en start met werken en leren in de techniek bij Onenine, hét technisch uitzendbureau! Samen gaan geven wij jouw carrière een boost en zorgen we dat jij een technisch professional wordt. Meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op! 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.