Een baan als PLC Programmeur, wat kun je verwachten?

Als PLC-programmeur ben je voornamelijk bezig met het ontwerpen, programmere  testen van specifieke PLC-besturingssystemen. Je bent verantwoordelijk voor de controle waarna je de bevindingen uitwerkt in een bijbehorend verslag. Tijdens controles signaleert een PLC-programmeur tijdig problemen en verhelpt deze zo efficiënt mogelijk.

Ook zal je als PLC-programmeur vaak bij een voortgangs-, ontwerp- en veiligheidsoverleg aanwezig zijn. Waar nodig breng je tevens nieuwe offertes uit voor aangepaste toepassingen. En je staat veelvuldig in contact met leidinggevend personeel van projecten, zoals een projectleider, om deze te voorzien van advies op maat.

Technische carrière: zo ziet je dag eruit

Als PLC-programmeur kun je aan de slag binnen de meest uiteenlopende industriële omgevingen. Vaak zijn er mogelijkheden bij bedrijven in de machinebouw, werktuigbouw, automatisering of elektrotechniek. Zo kom je als PLC-programmeur tijdens je werkzaamheden ook vaker in contact met een field service engineer, hardware engineer en projectleiders.

Werken als PLC Programmeur? Ontdek de vacatures

Ontwerpen, configuren, programmeren en testen. Het is in een notendop wat opdrachtgevers van je kunnen verwachten. Onenine helpt je op weg naar een geschikte baan als PLC-programmeur ! 

Baan in de techniek? Onenine helpt!

Zit er op dit moment geen passende vacature als PLC-programmeur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.