Op zoek naar een baan met behulp van een uitzendbureau?

Bij Onenine vind je een breed aanbod technische vacatures binnen verschillende specialismen. Zo bieden wij als uitzendbureau in Weert vacatures op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, high tech, bouw en werktuigbouwkunde. Spreekt een van deze sectoren jou aan? Gebruik dan een van onze filtermogelijkheden om eenvoudig te zoeken naar vacatures binnen het specialisme waar jij in geïnteresseerd bent. Bovendien kan je ook filteren op basis van niveau. Wij bieden namelijk vacatures voor functies op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Kortom, door gebruik te maken van onze filtermogelijkheden kan je eenvoudig de perfecte baan vinden!

Vind een baan die bij jou past met een uitzendbureau in Weert

Om jouw droombaan te kunnen vinden, is het belangrijk dat we elkaar wat beter leren kennen. Om deze reden zullen wij altijd beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Door dit gesprek kunnen we alle wensen en eisen voor de betreffende baan in kaart brengen. Ook zal je tijdens dit gesprek meer te weten komen over onze werkwijze als uitzendbureau Weert. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij op zoek gaan naar een passende baan en voordat je het weet ben jij werkzaam in de technische sector!

Wil je geholpen worden door een uitzendbureau?

Wil je graag een passende baan in de techniek vinden met behulp van een uitzendbureau in Weert? Meld je dan vrijblijvend aan en stuur ons jouw cv! Vervolgens zullen onze consultants contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Bovendien kan je langskomen bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie.

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures? Dan kan je deze bekijken op onze website. 
Van één ding ben je in ieder geval zeker: als uitzendbureau Weert gaan wij samen met jou op zoek naar dé perfecte baan!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.