Werken in de techniek als monteur

De functie servicemonteur brandbeveiliging installeert en onderhoud brandbeveiligingen. De meeste aankopen van producten of diensten worden met garantie of onderhoudscontracten geleverd. Alle brandbeveiligingen worden periodiek gekeurd door een servicemonteur brandbeveiliging. Wanneer een product of dienst niet voldoet aan de voorschriften en eisen kan deze worden afgekeurd. Een servicemonteur brandbeveiliging zorgt er door onderhoud, reparaties en eventuele vervangingen voor dat een product weer een betrouwbare keuring kan krijgen.
 
Het beroep servicemonteur brandbeveiliging houdt ook in dat werkzaamheden uitgevoerd moeten worden buiten kantoortijden om. Deze diensten worden vaak verdeeld over meerdere servicemonteurs waardoor er altijd iemand beschikbaar is om de aangeboden service te kunnen garanderen.

Werkgebied servicemonteur brandbeveiliging

Een servicemonteur brandbeveiliging is werkzaam voor een beveiligingsbedrijven of installatiebedrijven. De leveranciers van de brandbeveiliging of componenten hebben vaak unieke producten die alleen geleverd worden door eigen servicemonteur brandbeveiliging. Naast deze commerciële instellingen hebben ook overheidsinstellingen eigen servicemonteur brandbeveiliging in dienst zoals de staatspolitie.

Vind jouw vacature als servicemonteur brandbeveiliging

Door de hoge nood en grote persoonlijke behoefte aan beveiliging bij bedrijven, consumenten en overheidsinstellingen is de vraag naar een servicemonteur brandbeveiliging groot. Ook veranderd de wetgeving omtrent brandveiligheid regelmatig waardoor een servicemonteur brandbeveiliging ingezet moet worden om deze aanpassingen te kunnen realiseren. Kortom: volop mogelijkheden voor jou om een geschikte baan in de techniek te vinden en hierin je verder te ontwikkelen. Wacht daarom niet langer en vind jouw vacature servicemonteur brandbeveiliging bij Onenine!

Onenine vind jouw baan in de techniek!

Heb je in het huidig aanbod teZit er op dit moment geen passende vacature voor servicemonteur brandbeveiliging in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.