Werken als monteur zonnepanelen, wat kun je verwachten?

Een monteur zonnepanelen is verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en repareren van zonne-energie systemen. Dit kunnen letterlijke zonnepanelen zijn maar ook boilers die zorgen voor verwarmen van water. De installatie bestaat uit het plaatsen van de panelen op hoogtes buiten de gebouwen maar ook de nodige installaties en aansluitingen binnen de gebouwen. Het aanleggen van nieuwe kabels die vervolgens door middel van omvormers aangesloten worden op de huidige bekabeling. De zonnepanelen monteur analyseert ook storingen en verhelpt deze waar nodig. Dit kunnen reparaties zijn of preventieve onderhoudswerkzaamheden. 

Aan de slag: zo begin je!

Veel bedrijven specialiseren zich in het leveren van schone en duurzame energie. Zo hebben veel energiemaatschappijen contracten waarbij de installaties inbegrepen zijn. Deze worden uitgevoerd door energiemaatschappijen zelf of grote partners waar ze samenwerkingen mee hebben. Ook veel zelfstandige ondernemers kiezen voor deze groeiende sector waardoor het beroep monteur zonnepanelen zeer gewild is.

Jouw vacature als monteur zonnepanelen ligt op je te wachten!

De kennis en ervaring die een zonnepanelen monteur heeft, is zeer gewild op de huidige markt. Veel bedrijven willen bijdragen aan een duurzame wereld waarbij schone energie een grote rol speelt. Om deze bedrijven daar van te voorzien zijn we altijd opzoek naar nieuwe monteur zonnepanelen en vind je bij Onenine verschillende vacatures monteur zonnepanelen.

Onenine helpt je verder

Heb je onze actuele technische vacatures bekeken, maar zit er geen passende vacature monteur zonnepanelen voor jou tussen? Geen probleem! Onenine helpt je verder naar jouw droombaan. In een persoonlijk gesprek leren wij je beter kennen en ontdekken wij jouw wensen en doelen. Aan de hand van deze behoeftes gaan wij je helpen bij het vinden van een passende baan. Schroom daarom niet en neem contact met ons op. Of kom gewoon langs voor een kop koffie met één van onze consultants en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.