Dit ga jij doen als servicemonteur

Als onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde ben je een echte vakman- of vrouw. want als servicemonteur / onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor installaties van producten of diensten. Je hebt een hart voor de techniek en draagt dat ook uit. Technische problemen heb je snel in kaart gebracht en voert bijbehorend onderhoud, keuringen en reparaties uit. De oplevering voor nieuwe klanten is net zo belangrijk als de controle en het onderhoud bij bestaande klanten. De werkzaamheden die op afspraak gemaakt worden zijn binnen de werktijden van het bedrijf in te plannen. Mochten er storingen voordoen buiten deze tijden om dan is het ook aan de servicemonteur om deze zo snel mogelijk te bezoeken. Deze spoedmeldingen zijn afhankelijk van de branche waarin de servicemonteur werkzaam is en de noodzaak van de melding. De meeste branches waarbij deze service verleend wordt, hebben een schema waarbij alle monteurs de diensten afwisselen. Het is belangrijk dat je als onderhoudsmonteur oog hebt voor de klant en oplossingsgericht handelt.

Waar kun je als onderhoudsmonteur aan de slag?

Om werkzaam te zijn als servicemonteur is aan te raden eerst te onderzoeken met welke branche je de meeste affiniteit hebt. De verantwoordelijkheden en functieomschrijving zijn vergelijkbaar maar de werkzaamheden zijn per branche erg variërend. Er is veel vraag naar servicemonteurs in en buiten de regio. Veel werkgevers bieden een bedrijfsauto of bus aan waardoor de afstanden voor werknemers vaak beter te overzien zijn.

In de huidige maatschappij wordt er veel waarde gehecht aan service. Dit wordt door veel bedrijven en consumenten ook verwacht waardoor bedrijven hier zo goed mogelijk op in moeten spelen. Het in dienst nemen van een servicemonteur is daarom populairder dan ooit.

Jouw vacature als servicemonteur ligt op je te wachten!

Servicemonteur is een veel voorkomende functie die bedrijven graag invullen met de juiste persoon. De functie biedt vaak gunstige arbeidsvoorwaarden, vrijheid en veel variëteit. Werkzaamheden in de branches worden door heel Nederland uitgevoerd waardoor er altijd een werkplek is bij jou in de buurt.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor servicemonteur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.