Een baan als allround operator

De belangrijkste taak bij een baan als allround operator is het draaiende houden van de machines van jouw productielijn. Je bent zelf voldoende geschoold en ingewerkt zodat ook jij mee kunt helpen bij drukte of storingen. Ook houdt een allround operator een goed overzicht en zorgt dat er tijdig controles plaats vinden. Hierbij hoort het vroegtijdig signaleren van storingen en waar nodig actie ondernemen voor (preventief) onderhoud. Kleine reparaties kun je zelf uitvoeren, de grote reparaties communiceer je op duidelijke wijze door aan de juiste collega.

Werken in de techniek: waar kom je terecht?

Als werknemer allround operator kun je aan de slag bij middelgrote tot grote bedrijven met machinale productie. De sectoren van deze bedrijven zijn onder andere voedingsmiddelen, verpakkingsindustrie en farmaceutische industrie. Ook kan een allround operator aan de slag bij verwerkingen van chemicaliën, aardgas of olie. Veel bedrijven hebben 24 uur per dag productie, dit betekend dat er meerdere personen nodig zijn om de functie allround operator in te vullen. Dit kan zijn in samenwerkingsverband of het afwisselen van diensten.

Bekijk de vacatures allround operator

Werkzaamheden die allround operator uitvoert, zijn zeer nuttig voor werkgevers. Het verantwoordelijkheidsgevoel en de mate van zelfstandigheid van een allround operator zijn van grote waarde voor een bedrijf. Zo goed als alle bedrijven waar productielijnen aanwezig zijn, hebben een allround operator in dienst. De werkzaamheden kunnen daarom ook vaak bij jou in de regio worden uitgevoerd.

Geen geschikte vacature allround operator gevonden?

Heb je geen passende technische vacature als allround operator gevonden? Dan helpt Onenine je graag verder. Met onze kennis, ervaring en groot technisch op de technische arbeidsmarkt weten wij precies de beste banen te selecteren, die voldoen aan jouw wensen en doelen voor de toekomst. Zo gaan wij voor je op zoek naar jouw droombaan bij jou in de buurt. Wacht niet langer en neem contact met ons op.
 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.