Aan de slag als CNC draaier

De hoofdzaak van een CNC draaier is het besturen van de draaibank. Voorafgaand lees je aandachtig de technische tekening en ben je verantwoordelijk voor de juiste werk volgorde en instellingen van de machines. Na een goede voorbereiding kan het proces gestart worden en komen de eerste productie resultaten ook wel prototype genoemd. Het uitvoeren van product controle kan je veel vertellen over eventuele wijzigingen of aanpassingen in de instellingen. Ook dien je tijdig je onderhoud uit te voeren of in te plannen om er voor te zorgen dat jij of andere CNC draaiers hun werkzaamheden goed en veilig voort kunnen zetten.

Werken als CNC Draaier: volop baankansen

De meeste CNC draaiers zijn werkzaam in de metaalindustrie maar steeds vaker ook in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of zelfs installatietechniek. De omvang van deze ondernemingen zijn vaak groot en de werkzaamheden gaan 24 uur per dag door. Dit geeft veel werkgelegenheid voor CNC draaiers. Vaak werk je hier samen met collega CNC draaiers, frezers, lassers en werkvoorbereiders. Kortom: met een baan als CNC draaier is geen dag hetzelfde en biedt elk project een nieuwe uitdaging!

Vind jouw vacature als CNC Draaier

De werkgevers binnen deze sectoren hebben meerdere CNC draaiers in dienst die samenwerken en elkaar afwisselen van diensten. De kennis en ervaring die dit beroep met zich mee brengt, is wellicht ook interessant voor andere technische beroepen binnen de kunststof- of metaalbewerking.

Baan in de techniek? Onenine helpt!

Ben je op zoek naar een passende baan als CNC draaier, maar vind jij geen geschikte technische vacature bij jou in de buurt? Laat Onenine je helpen. Aan de hand van je carrièrewensen gaan wij op zoek naar een geschikte functie CNC draaier. Kom langs bij ons op kantoor of neem contact met ons op.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.