Wat doet een bankwerker?

Als bankwerker beschik je over de kennis om constructie tekeningen te kunnen lezen en zelfstandig de nodige informatie te vinden. Aan de hand van deze tekeningen kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken en vermaken van voorwerpen. Dit gebeurt door middel van solderen, zagen, vijlen, lassen, draaien, frezen en boren. Een bankwerker heeft kennis en verantwoordelijkheid om met verschillende machines te kunnen werken. 

Hier ga jij werken

Veel bankwerkers zijn werkzaam in de woningbouw of utiliteitsbouw. Vaak heeft een bankwerker een brede kennis van materialen, gereedschappen en technieken. Afhankelijk van de ervaring met specifieke materialen kunnen bankwerkers ook werkzaam zijn in de metaal- of houtindustrie. 

Wat jij als bankwerker moet bezitten

Een bankwerker is vaak van vele markten thuis en heeft kennis van verschillende materialen en gereedschappen. Deze brede kennis en handigheid maakt een bankwerker overal inzetbaar wat voor een bedrijf een grote aanwinst.

Hulp bij jouw carrière? Onenine!

Wil je graag persoonlijk advies, hulp bij het vinden van een passende vacature als bankwerker of ondersteuning bij jouw carrière? De consultants van Onenine staan voor je klaar. Wij helpen je bij het vinden van een baan als bankwerker die voldoet aan je wensen en jou gelukkig maakt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem eenvoudig contact met ons op. Waar wacht je nog op?

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.