Technische baan E&I monteur, wat houdt het in?

Als E&I monteur kun je worden ingezet op projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Je bent verantwoordelijk voor onderhoud die ervoor zorgt dat alles optimaal functioneert. De verschillende elektrotechnische installaties hebben vaak ook diverse eisen op het gebied van veiligheid. Als E&I monteur heb je kennis van deze veiligheidseisen en eisen omtrent kwaliteit.  Wanneer er storingen zijn bij een specifiek product of proces heeft een E&I monteur de kennis en verantwoordelijkheid deze te verhelpen.

Door de snel opvolgende innovaties binnen de branche is het vaak interessant voor een E&I monteur om cursussen te volgen. Deze worden vaak aangeboden door werkgevers wat bijdraagt aan ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.

Waar aan de slag in de techniek?

Als E&I monteur kun je aan de slag bij opdrachtgevers in de Industriële Automatisering, installatietechniek, elektronica, productie, meet & regeltechniek en machinebouw. Je kunt op een vaste locatie werken, maar ook op servicebasis naar verschillende locaties.

Vind jouw vacature E&I monteur

Door de snelle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van technologie is een E&I monteur een aanwinst voor veel bedrijven. Hedendaags worden veel producten en diensten geautomatiseerd waardoor de vraag naar technische monteurs groter wordt. De kansen in de markt voor een E&I monteur zijn aanzienlijk gegroeid waardoor de kansen binnen deze sector groot zijn.

Vrijblijvend persoonlijk advies ontvangen?

Wil je graag een nieuwe stap in je technische carrière zetten, maar weet je niet precies welke? Of vind je geen passende technische vacatures als E&I monteur? Als technisch detacheringsbureau helpt Onenine jou verder bij het vinden van een passende baan. In een vrijblijvend gesprek gaan we graag in op je wensen. Waar haal jij voldoening uit? Wat zijn je talenten? Waar wil je aan de slag? Aan de hand van ons persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar een technische baan die écht bij je past. Neem contact met ons op!
 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.