Technisch detacheringsbureau Onenine

Bij Onenine weten we hoe moeilijk het kan zijn om een baan te vinden die bij je past. Als detacheringsbureau in techniek zijn wij op zoek naar jong talent en ervaren professionals. Wij bieden vacatures op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, high tech, bouw en werktuigbouwkunde. Zoek je een functie op mbo- hbo- of wo- niveau? Geen probleem! Bij ons vind je ze allemaal. Door ons brede netwerk kunnen wij de perfecte match maken tussen bedrijf en kandidaat. Je krijgt hierbij begeleiding door het volledige traject.

Jouw wensen staan centraal

Wij geloven dat elk mens waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Om deze optimaal te kunnen benutten, is het belangrijk dat je een baan vindt die bij jou past. Om dit mogelijk te maken, willen we jou graag eerst persoonlijk leren kennen. Door middel van een kennismakingsgesprek kunnen we als technisch detacheringsbureau niet alleen jouw eisen en wensen volledig in kaart brengen, maar komen we er ook achter wat jij kunt. In dit gesprek vertellen we je meteen meer over onze werkwijze. Hebben we een baan gevonden die wel bij je past, maar voldoe je niet helemaal aan de eisen? Dat is bij ons geen probleem! Als detacheringsbureau in de techniek bieden namelijk de ruimte om je talenten volledig te ontwikkelen én bieden we leer-werk trajecten. Op deze manier vinden we een baan voor jou die volledig aan je wensen voldoet en waarin jij kunt doorgroeien tot een ware technisch professional.

Nieuwsgierig naar de vacatures?

Nieuwsgierig en wil je alvast weten welke vacatures actueel zijn? Bekijk dan onze vacatures online. Gebruik hierbij ook de filtermogelijkheden aan de linkerkant om zo snel mogelijk de perfecte baan te vinden. 
Zit er momenteel geen passende vacatures voor jou tussen of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Of heb je vragen over onze dienstverlening, over vacatures, of hoe wij jou als detacheringsbureau in de techniek kunnen helpen?  Schroom niet en neem contact op met Onenine of kom meteen langs voor een kop koffie. We helpen je als detacheringsbureau in de techniek verder bij het vinden van een geschikte baan!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.