Wat ga je doen als monteur in de installatietechniek?

De installatietechniek is overal. Dit is echter zo gewoon geworden dat het ons vaak niet eens meer opvalt. Toch komen er steeds meer nieuwe kansen bij doordat de bouw bijvoorbeeld steeds energiezuiniger en duurzamer wordt. Installaties worden daardoor complexer, maar zullen daarnaast ook gebruiksvriendelijker moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de herontwikkeling van veel (oude) gebouwen door het hele land. Wil jij hieraan je steentje bijdragen als monteur installatietechniek? Dan vind je hier de mooiste uitdagingen voor de installatietechnicus van nu.

Welke vacatures installatietechniek vind je bij OneNine?

Ben jij op zoek naar de perfecte baan in de techniek? Dan zit je hier aan het juiste adres. Gebruik de filtermogelijkheden om zo eenvoudig mogelijk de vacature installatietechniek te vinden die bij jou past! Jouw wensen staan immers centraal. Zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties behoren tot onze expertise en je vindt onze vacatures installatietechniek dan ook in alle vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan functies als calculator, contractmanager, tekenaar, werkvoorbereider, monteur W-installaties, monteur E-installaties, project engineer of technisch beheerder. Zit er op dit moment geen passende banen in de techniek voor jou tussen? Neem dan even een kijkje tussen de vacatures in de techniek in een van de andere vakgebieden die jou aanspreken.

Nu aan het werk in de installatietechniek?

Kijk hier voor de meest recente en actuele vacatures van OneNine in de installatietechniek. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Stuur ons dan je CV zodat onze adviseurs in de techniekbranche jou kunnen adviseren over alle nieuwe mogelijkheden voor werken in de techniek. Twijfel je nog of heb je vragen over een van de technische vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of de website!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.