Servicemonteur elektrotechniek, wat houdt het in?

Daar waar apparateuur en machines geplaatst dienen te worden vindt je een monteur elektrotechniek. Overal waar deze plaatsingen gedaan zijn, kunnen zich storingen voordoen die verholpen dienen te worden. De storingen kunnen ingepland worden op afspraak tijdens openingsuren van de werkgever. Ook als de storing met spoed opgelost dient te worden buiten openingsuren gaat een servicemonteur elektrotechniek deze verhelpen. De avond en weekenddiensten zijn vaak in een roulerende planning met alle servicemonteurs, een zogenaamd constignatierooster.

Deze bedrijven willen jou als servicemonteur elektrotechniek

Achter iedere elektrotechnische dienst of machine zit een werknemer servicemonteur elektrotechniek. Hedendaags neemt de vraag naar elektrotechnische machines en diensten toe. Deze hebben vaak garantie en of een servicecontract waarbij onderhoud en reparaties inbegrepen zijn. Hierdoor zijn er veel servicemonteurs werkzaam. De vele bedrijven verspreid over heel Nederland geven de mogelijkheid om binnen de gewenste afstand werkzaam te kunnen zijn.

Ga op zoek naar een vacature als servicemonteur elektrotechniek

Momenteel is de vraag naar servicemonteurs groot en zeker als de monteur gespecialiseerd is in elektrotechniek. De arbeidsvoorwaarden en verloningen in de branche zijn gunstig. Bekijk alle openstaande vacatures voor de functie ‘servicemonteur elektrotechniek’ bij Onenine en solliciteer direct.

Jouw start als technicus begint bij Onenine!

Heb je geen passende vacature als servicemonteur elektrotechniek gevonden of wil je graag persoonlijk advies? Geen probleem! Het team van Onenine staat voor je klaar. Schroom niet en neem contact met ons op. Wij gaan op zoek naar de meest geschikte technische vacatures in de elektrotechniek en helpen je verder bij het vinden van jouw droombaan!

 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.