Werken als technisch adviseur wat kun je verwachten?

Als technisch adviseur ben jij degene die klanten of collega’s van advies voorziet over producten en of diensten. Met deze functie onderzoek je klant behoeftes en breng je deze in kaart voor je opdrachtgever. Bij middelgrote tot grote bedrijven zijn deze klant behoeftes vaak al onderzocht en de potentiële klanten al in kaart gebracht door andere medewerkers. Een technisch adviseur dient de klanten te voorzien van de juiste adviezen door gebruik van de technische kennis. Door de kennis en specialisatie binnen het technische vakgebied kunnen veel vraagstukken beantwoord worden en problemen verholpen. Op deze manier voorzie je de klanten van hun wensen en onderhoud je de relatie op korte en lange termijn.

Hoe ziet een baan in de techniek eruit?

Als technisch adviseur kun je veelal aan de slag bij een technisch georiënteerd bedrijf. In sectoren als de energiebranche, industrie en ICT zijn vaak diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan als technisch adviseur. Vaak zie je dat het combinatie betreft tussen een buitendienst functie en binnendienst functie.

Ontdek de technisch adviseur vacatures!

Luisteren, adviseren en onderhouden van relaties.  Spreekt een baan als technisch adviseur in de techniek je aan? Onenine helpt je op weg naar een geschikte baan als technisch adviseur! 

Op zoek naar persoonlijk advies?

Zit er op dit moment geen passende vacature als technisch adviseur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.