Wat doet een staaltekenaar?

Het verzamelen van alle gegevens is van groot belang om de juiste berekeningen en tekeningen te kunnen maken. Als staaltekenaar ben je verantwoordelijk voor de juiste informatie van het product. Het gaat hierbij om de het metaalsoort, de vormen, afmetingen, verbinding mogelijkheden en positionering. Een staaltekenaar werkt alle specificaties uit door het gebruik van een softwareprogramma. 

Hier kan jij gaan werken

De meeste staaltekenaars zijn in dienstverband bij een ingenieursbureau, aannemer of bouwbedrijf. In beginstadia van projecten en ontwerpen kan een staaltekenaar door middel van de tekeningen duidelijkheid geven over de mogelijkheden. Dit is van groot belang voor het vervolg proces en eventuele kosten. Vanzelfsprekend zijn er ook staaltekenaars in dienst bij staalproducenten.

Bekijk alle vacatures staaltekenaar

Veel bedrijven zijn zoekende naar een staaltekenaar. Deze zoekopdracht is tot op heden een uitdaging aangezien aantal staaltekenaar die Nederland telt niet genoeg zijn voor alle werkzaamheden die op deze bodem worden uitgevoerd. Dit biedt kansen om de juiste werkgever te vinden met passende arbeidsomstandigheden.

Onenine geeft jouw carrière een boost!

Wil je graag meer weten over een baan als staaltekenaar? Of wil je graag persoonlijk hulp bij het vinden van een passende vacature staaltekenaar? Onenine helpt je verder op weg. Wij zijn jouw partner die je bijstaan bij de invulling van jouw carrière. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar die ene baan die jou gelukkig maakt!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.