Hoe werkt werken en leren als monteur?

Als leerling monteur moet je heel praktisch ingesteld zijn en overweg kunnen met vele verschillende soorten gereedschappen. Met het technische inzicht kan een leerling monteur leren zelfstandig te werken aan diverse apparaten, machines en processen. Door het uitvoeren van periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden kan alles optimaal werken. Aan de leerling monteur ook de taak om er op deze manier voor te zorgen dat er latere defecten voorkomen kunnen worden. Defecten die zich toch voordoen worden gerepareerd en waar nodig vervangen. De materialen en gereedschappen waar een leerling monteur de werkzaamheden mee uit kan gaan voeren zijn sterk afhankelijk van de sector. Hoe meer kennis en ervaring de leerling monteur opdoet van techniek, materiaal en gereedschap maakt dat uiteindelijk een echte vakman. 

Waar werken als leerling monteur?

Een van de meest bekende monteurs in de techniek zijn installatiemonteurs en automonteurs. De technische werkzaamheden kunnen ook uitgevoerd worden in sectoren waaronder voertuigtechnieken, installatietechnieken en productiebedrijven. In de praktijk blijkt dat de vaklieden een passie ontwikkelen voor een bepaalde sector waar de leerling monteur uiteindelijk werkzaam wil zijn. 

Bekijk het aanbod vacatures leerling monteur

Overal waar techniek zich voortdoet heeft een monteur werkzaamheden uitgevoerd. Met een sterk toenemend vraag en aanbod aan techniek is de opleiding leerling monteur een goede investering. Veel bedrijven nemen een leerling monteur in dienst om bij te kunnen dragen aan een toekomstige werknemer. Kortom: volop mogelijkheden voor jou! Wacht daarom niet langer en bekijk het aanbod vacatures leerling monteur of laat Onenine je helpen!

Hulp bij een technische baan?

Wil je graag als leerling monteur aan de slag, maar heb je tot nu toe geen passende technische vacature gevonden? Kom dan in contact met Onenine! Ons team consultants helpen je dan graag verder. Wij beschikken over jaren aan ervaring en kennis binnen de technische detecharing en beschikken over een groot netwerk technische vacatures. Aan de hand van jouw wensen en talenten gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan om te werken én te leren als monteur.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.