Werken als senior hardware engineer? 

De werkzaamheden van een senior hardware engineer bestaan uit het ontwerpen van nieuwe hardware. Dit kunnen onderdelen zijn in de vorm van een moederbord, chip, processor of zelfs een compleet systeem. Voor het ontwerpen van nieuwe hardware moet rekening gehouden worden met onder andere innovaties, budget en gebruiksgemak. Een senior hardware engineer kan na het ontwerpen ook de hardware ontwikkelen en controleren. Met alle kennis van hardware is het voor een senior hardware engineer eenvoudig om een probleem vast te kunnen stellen en met een passende oplossing te verhelpen.

Als senior ben je al enige jaren werkzaam en ben je ontwikkeld tot een zeer ervaren medewerker. Vaak komen de ontwerpen in teamverband tot stand. Een senior hardware engineer beschikt over de nodige kennis en ervaring en oordeelt kritisch over de werkzaamheden uitgevoerd door zichzelf en andere.

Hier kom jij te werken

Veel producten en diensten worden tegenwoordig geautomatiseerd. De innovaties binnen de hardware gaan snel waardoor er veel updates nodig zijn binnen de bestaande materialen. Een senior hardware engineer is vaak werkzaam in de consumenten elektronica zoals computers. Naast commerciële markt is er ook veel werk in de gezondheidszorg, industrie en landbouw.

Ga op zoek naar een passende baan als senior hardware engineer!

De ervaring en mate van zelfstandigheid die een senior mee brengt in een bedrijf is van grote toegevoegde waarde. De automatisering en vooruitstrevende technologieën zorgen er voor dat een hardware engineer harder dan ooit nodig is.

Schakel de hulp in van Onenine!

Zit er op dit moment geen passende vacature voor senior hardware engineer  in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.