Een baan als monteur beveilging

Een monteur beveiliging plaatst en installeert verschillende vormen van beveiligingssystemen. Deze bestaan uit onder andere anti inbraak systemen, cameratoezicht en brandmeldinstallaties. Van alle verschillende systemen kiest een monteur beveiliging zorgvuldig welk systeem aansluit op de wensen en behoeftes van de klant. Naast veel kennis van technische apparaten is ook kennis nodig van installatietechnieken en de bijpassende software die geïnstalleerd moet worden door de monteur beveiliging. Na de installatie kun je de geïnstalleerde apparatuur toelichten bij de afnemende consument. De meeste afnames gaan in combinatie met een contract waarbij een beveiligingsbedrijf en vaak ook de meldkamer bij betrokken zijn. 

Waar werken in de technische beveiliging?

Een monteur beveiliging is werkzaam voor een beveiligingsbedrijven of installatiebedrijven. De leveranciers van de beveiligingsapparatuur of software heeft vaak unieke installatietechnieken die alleen uitgevoerd kunnen worden door eigen monteur beveiliging. Naast deze commerciële instellingen hebben ook overheidsinstellingen eigen monteur beveiliging in dienst zoals de staatspolitie.

Bekijk alle vacatures monteur beveiliging

Door de sterk toenemende behoefte aan beveiligingen stijgt het vraag en aanbod mee. Deze vraag neemt toe bij consumenten en bedrijven die de veiligheid van zichzelf, producten en locatie te kunnen waarborgen. De werkgelegenheid voor een monteur beveiliging is hoog! Geïnteresseerd in deze technische baan? Bekijk dan direct alle vacatures monteur beveiliging en vind jouw baan!

Hulp van een technisch specialist?

Wil je graag de volgende stap in je technische carrière zetten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Als technisch specialist helpt Onenine je verder. Wij bieden je ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte baan in de techniek en gaan voor jou op zoek naar de best passende technische vacatures. Klikt goed toch? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Weert of Venlo!
 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.