Werken als procesoperator, wat kun je verwachten?

De belangrijkste taak is het draaiende houden van de machines van jouw productielijn. Je bent zelf voldoende geschoold en ingewerkt zodat ook jij mee kunt helpen bij drukte of storingen. Ook houdt een procesoperator een goed overzicht en zorgt dat er tijdig controles plaats vinden. Hierbij hoort het vroegtijdig signaleren van storingen en waar nodig actie ondernemen voor (preventief) onderhoud. Kleine reparaties kun je zelf uitvoeren, de grote reparaties communiceer je op duidelijke wijze door aan de juiste collega.Tijdens je diensten werk je nauw samen met beroepen als onderhoudsmonteur, machineoperators, process engineers en mogelijke collega procesoperator.

Waar kun je aan de slag met een baan procesoperator?

Bijna alle bedrijven waar een machinale productie aanwezig is, hebben een procesoperator in dienst. Veel van deze bedrijven produceren voedingsmiddelen of farmaceutische producten. Ook verwerking van olie, aardgas en chemicaliën worden onder het toeziend oog van procesoperator uitgevoerd. Voor veel grote bedrijven zijn er afdelingen en of ploegen ontwikkeld waar meerdere procesoperators werkzaam zijn. Dit kan in samenwerking zijn, maar is meestal in afwisseling van dienstdelen. 

Jouw vacature als procesoperator ligt op je te wachten!

Werkzaamheden die procesoperator uitvoert, zijn zeer nuttig voor werkgevers. Alle bedrijven waar productielijnen aanwezig zijn, hebben procesoperators in dienst. De werkzaamheden kunnen daarom ook vaak bij jou in de regio worden uitgevoerd.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor procesoperator in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.