Hét technisch uitzendbureau 

Bij Onenine hebben we als uitzendbureau in de techniek technische vacatures binnen verschillende specialismen. We bieden als technisch uitzendbureau een breed aanbod aan vacatures op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, high tech, bouw en werktuigbouwkunde. Wil jij ook binnen een van deze sectoren werken? En op welk niveau wil je dat doen? Wij bieden als technisch uitzendbureau diverse vacatures voor functies op mbo- hbo- of wo- niveau. Enthousiast? Gebruik onze filtermogelijkheden om eenvoudig al je eisen en wensen aan te geven. Vul hierin ook je werkervaring en opleidingsniveau in om eenvoudig de perfecte baan te vinden!

De perfecte baan, met een technische uitzendbureau

We zoeken natuurlijk niet als technische uitzendbureau zomaar een baantje voor je. Om een bedrijf en baan in de techniek te vinden die perfect bij jou passen is het van belang dat we elkaar wat beter leren kennen. We vinden het daarom belangrijk om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek met jou te houden waarin we jouw wensen en eisen voor de betreffende baan in kaart kunnen brengen. In dit gesprek kom je ook wat meer over ons en onze werkwijze als technisch uitzendbureau te weten. Op deze manier kunnen we de opties die we aan jou voorleggen optimaliseren. We gaan direct voor je aan de slag en bespreken alle opties met je. Voordat je het weet, ga jij werken in de techniek.

Bekijk onze vacatures online bij uitzendbureau techniek Onenine

Ben jij ook enthousiast geworden en sta je klaar om op zoek te gaan naar die nieuwe technische baan? Ben je benieuwd naar de functies die wij als technisch uitzendbureau te bieden hebben? Bekijk dan nu de actuele vacatures op onze website! Hier kun jij je ook eenvoudig registreren en je cv achterlaten. Zodra we je gegevens hebben ontvangen nemen we contact met je op.

Twijfel je nog, of heb je vragen over een van onze vacatures? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of de website! Als technisch uitzendbureau gaan wij jou op helpen bij het bij vinden van jouw droombaan!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.