Werken als electrical engineer

De werkzaamheden van een electrical engineer bestaan onder andere uit het ontwerpen, installeren en verbeteren van elektrotechnische installaties. Voorafgaand aan een nieuw ontwerp gaat een electrical engineer informatie verzamelen over innovaties en gedane onderzoeken. Deze wordt zorgvuldig verwerkt en vertaald naar een ontwerp. Met de juiste calculaties, begrotingen en specificaties kan een ontwerp uitgewerkt en geïnstalleerd worden. Deze installaties worden ook door de electrical engineer zelf uitgevoerd. Bij alle installaties hoort ook (preventief) onderhoud met eventuele reparaties.

Werken in de techniek: jouw werkzaamheden

De meeste electrical engineers zijn werkzaam bij technologische bedrijven die zich richten op innovaties binnen de technologie. Deze vinden we vaak in de sectoren zoals autotechniek, telecommunicatie en energievoorzieningen. Hierdoor is er een breed aanbod aan branches waar je als electrical engineer kan gaan werken en kun je snel een baan in de techniek vinden bij jou in de buurt.

Bekijk alle jobs vacatures electrical engineering!

Door de snelle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van technologie is electrical engineer een aanwinst voor veel bedrijven. Hedendaags worden veel producten en diensten geautomatiseerd waardoor de vraag groter wordt. De bestaande elektrotechnische installaties worden op heel snel tempo opgevolgd door vernieuwingen en innovaties waardoor een werknemer electrical engineer voor veel bedrijven onmisbaar is. Wacht daarom niet langer en start je carrière door te werken in de techniek. Ontdek alle vacatures eletrical engineering bij Onenine en solliciteer direct!

Laat technisch detacheringsbureau Onenine helpen

Wil je graag aan de slag als werknemer eletrical engineer maar vind je geen passende technische vacature? Het team van Onenine helpt je graag verder. Als technisch detacheringsbureau helpen wij je verder bij jouw technische carrière. We bekijken graag met je de mogelijkheden en bieden je vrijblijvend advies op maat. Samen gaan we in het aanbod jobs eletrical engineering op zoek naar die ene vacature eletrical engineer die aansluit op je wensen. Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Venlo of Weert!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.