Onze collega professional Ricardo gaat over naar een van onze beste klanten Gedreven, maar geen idee in welke richting hij het moest zoeken. Ricardo kreeg vorig jaar zomer te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden. Nu werkt hij, via Onenine, alweer een ...... Lees meer CV tips Met je CV wil je een potentiële werkgever prikkelen om je uit te nodigen voor een gesprek. Een werkgever mag niet teveel tijd aan een CV besteden, maar moet wel de meest belangrijke informatie...... Lees meer Nieuwe consultant Onenine Onenine is alsmaar aan het groeien. Naast onze verhuizing naar een nieuw kantoor aan de Sint Apolloniastraat 2D, hebben we sinds deze week ook een nieuw lid aan ons team mogen toevoegen. Met veel e...... Lees meer Procesindustrie - Alles wat je moet weten! Een mobiele telefoon, auto, eten of benzine. Het zijn producten waar we dagelijks niet zonder kunnen. Het is voor ons heel logisch dat we altijd gebruik kunnen maken van deze artikelen. Maar ben je...... Lees meer
Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.