Telecom monteur vacature Een baan als telecom monteur is zeer uitdagend en variërend. Je werkdag is iedere dag anders en je komt met veel nieuwe mensen in contact. Spreekt techniek, internet en televisie je ook nog aa...... Lees meer Recruitment technisch personeel Veel bedrijven hebben te maken met een tekort aan technisch personeel. Een grotere vraag naar personeel dan aanbod maakt de zoektocht al lastiger. Wanneer daar bovenop een gebrek aan tijd bij komt,...... Lees meer Werken in de techniek zonder diploma Wil jij werken in de techniek, maar heb je geen mbo-diploma of ervaring? Dat kan! Je kunt zonder diploma meteen aan de slag in de techniek. Al lerende groei je door en bouw je ervaring op. Het enig...... Lees meer Baan in de autotechniek Auto’s zijn zeer populair in Nederland, maar dienen te allen tijde veilig te zijn en daar kan jij voor zorgen. Als jij technisch bent ingesteld en een passie hebt voor auto’s, dan is he...... Lees meer Vrouwen in de techniek Nederland staat op een van de laagste plekken als het aankomt op het aantal vrouwen die in de techniek werken. Dat is ontzettend jammer, omdat werken in de techniek zowel voor mannen als voor vrouw...... Lees meer Waarom kiezen voor procestechniek? Alles wat je in je dagelijks leven gebruikt, eet en drinkt wordt geproduceerd. Dit gebeurt op een productielijn. Als jij in de procestechniek werkt, produceer jij goederen in de procesindustrie. Ji...... Lees meer Vacature omgevingsmanager - Wat houdt de functie in? Bouwprojecten zijn ingrijpende opdrachten. In de voorbereiding, als plan én in de uitvoering. Naast het project zelf komen er veel andere zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan belangen van...... Lees meer Werken als monteur - Wat houdt het in? Je bent geïnteresseerd in techniek en bent op zoek naar beroepen die jij wellicht nu of in de toekomst kunt gaan uitoefenen. Als monteur heb je de keuze om in veel bedrijven aan de slag te gaa...... Lees meer Procesindustrie - Alles wat je moet weten! Een mobiele telefoon, auto, eten of benzine. Het zijn producten waar we dagelijks niet zonder kunnen. Het is voor ons heel logisch dat we altijd gebruik kunnen maken van deze artikelen. Maar ben je...... Lees meer CV tips Met je CV wil je een potentiële werkgever prikkelen om je uit te nodigen voor een gesprek. Een werkgever mag niet teveel tijd aan een CV besteden, maar moet wel de meest belangrijke informatie...... Lees meer Nieuwe consultant Onenine Onenine is alsmaar aan het groeien. Naast onze verhuizing naar een nieuw kantoor aan de Sint Apolloniastraat 2D, hebben we sinds deze week ook een nieuw lid aan ons team mogen toevoegen. Met veel e...... Lees meer Onze collega professional Ricardo gaat over naar een van onze beste klanten Gedreven, maar geen idee in welke richting hij het moest zoeken. Ricardo kreeg vorig jaar zomer te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden. Nu werkt hij, via Onenine, alweer een ...... Lees meer
Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.