Wat houdt een vacature elektrotechniek in?

Ben jij op zoek naar een baan in de elektrotechniek? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bekijk hierboven het overzicht van alle actuele vacatures en gebruik de filters om eenvoudig te vinden waar jij naar opzoek bent. De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan snel. Denk alleen al aan de toepassingen in de energie- en medische sector. De perspectieven voor de elektrotechnische industrie zijn goed. Er is veel vraag naar knowhow, ontwikkelcapaciteit en wendbaarheid. Dat eist veel van organisaties in deze branche en dus ook van de mensen die er werken. Wil jij de uitdaging aangaan en ben je klaar voor een baan in de elektrotechniek?

Welke banen elektrotechniek vind je bij OneNine?

Het vakgebied Elektrotechniek omvat de installatie- en energietechniek, industriële automatisering, elektronica, telematica en mechatronica. Onze opdrachtgevers in de elektrotechniek zijn installateurs, ingenieurs- en adviesbureaus, productiebedrijven en zorginstellingen. Een lekker brede branche dus waar jij zeker een baan vindt die bij jou past. Denk hierbij aan functies zoals tekenaar/ontwerper, calculator, werkvoorbereider, projectleider, projectmanager, bedrijfsleider en hardware- en software engineer. De vraag vanuit onze opdrachtgevers betreft zowel functies voor de duur van een project als voor een vast dienstverband. 

Nu aan het werk met onze vacatures elektrotechniek?

Kijk hier voor de meest recente vacatures in de elektrotechniek, of stuur ons je CV zodat onze adviseurs in de technische branche je kunnen adviseren over alle nieuwe mogelijkheden. Heb jij vragen over een van de vacatures of twijfel je misschien nog? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, dan helpen wij je verder.

Andere technische vacatures van OneNine

Naast vacatures in de elektrotechniek biedt OneNine tal van andere technische vacatures aan. Bekijk bijvoorbeeld eens ons overzicht van vacatures in de installatietechniek, high tech, bouw- en werktuigbouwkunde en vind jouw droombaan hier! Onenine: jouw technisch uitzendbureau in Weert!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.