Werken als elektromonteur, wat kun je verwachten?

Een baan als elektromonteur heeft vele verschillende werkzaamheden die de dag vullen. Het voorzien van installaties en de werking toelichten bij nieuwe consumenten. De meeste afnames gaan in combinatie met een onderhoudscontract waarbij de elektromonteur de onderhoudswerkzaamheden verricht. Het preventief uitvoeren van onderhoud voorkomt vaak storingen. Mochten er zich storingen voordoen dan worden ook deze verholpen door een elektromonteur.

Een baan als elektromonteur

Vaak is een elektromonteur werkzaam voor een bedrijf in de elektrotechniek of bij een installatiebedrijf. Tegenwoordig hebben zelfs grote bouwbedrijven hun eigen elektromonteur in dienst. Door de vele installaties die hedendaags uitgevoerd worden zijn de werkzaamheden van een elektromonteur breed en is het aanbod werkgevers groot.

Groot aanbod vacatures elektromonteur

De huidige vraag naar naar een elektromonteur is groot. Gezien de grote variëteit in werkzaamheden nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Zo kunnen wij je bij de juiste werkgever voorleggen en kun jij volledig tot je recht komen met jouw kennis en ervaring. Zo vinden wij in het aanbod vacatures elektromonteur een baan in de techniek die helemaal bij jou aansluit. Bekijk onze vacatures elektromonteur of gerelateerde vacatures zoals monteur laadpalen of  monteur glasvezel.

Behoefte aan persoonlijk advies bij een vacature elektromonteur?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor elektromonteur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.