Werken als verwarmingsmonteur

Een verwarmingsmonteur plaatst en installeert verschillende vormen van een verwarmingssysteem. Dit gebeurt aan de hand van een werktekening of werkopdracht. Na de installatie voert een verwarmingsmonteur regelmatig onderhoud en controles uit. Deze controles zijn nodig om de werking en veiligheid van de installaties te kunnen garanderen. Eventuele storingen worden tijdig gesignaleerd door de verwarmingsmonteur waarna de reparatie uitgevoerd kan worden. De werkopdrachten kunnen ook bestaan uit reparatiewerkzaamheden na defecten. De meest voorkomende defect voor een verwarmingsmonteur is een lekkage waarbij vaak snel en efficiënt gerepareerd moet worden.

Tegenwoordig worden woningen en gebouwen vaak voorzien van warmtepompen. Deze manier van verwarmen wordt vaak ook uitgevoerd door een verwarmingsmonteur. 

Waar kom je te werken in de techniek?

Van kleine ondernemers, middelgrote bedrijven tot grote organisaties. Producenten hebben vaak eigen werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in de door hun gemaakte producten. Grote bouwbedrijven hebben ook meerdere verwarmingsmonteur in dienst om de grote projecten te kunnen voorzien. Nader onderhoud en eventuele reparaties worden ook vaker uitgevoerd door kleinere of lokale ondernemers met verwarmingsmonteur. Werken in de techniek als verwarmingsmonteur bied jou dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een branche waarin jij je thuisvoelt.

Ontdek alle vacatures verwarmingsmonteur

Bewoonbaar of niet, vrijwel alle gebouwen zijn voorzien van een vorm van verwarming. De installaties en onderhoudswerkzaamheden zijn veel voorkomend waardoor de vraag naar werknemers verwarmingsmonteur groot is. 

Werken in de techniek: Onenine helpt je verder

Zit er op dit moment geen passende vacature voor verwarmingsmonteur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.