Werken als lead engineer wat kun je verwachten?

Als lead engineer ben jij verantwoordelijk voor de uitvoer van het project. Je stuurt een groep aan, maar bent tevens ook zelf in staat om zelfstandig verscheidene installaties te ontwerpen. Als lead engineer ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de uitgevoerde opdrachten. Verder beheer en bewaak je het budget, vergelijk je alternatieven en vraag en beoordeel je offertes.

Lead Engineer taken

Een lead engineer kan vrijwel altijd aan de slag binnen een softwarebedrijf, adviesbureau of bouwbedrijf. De keuze die je hierin maakt zal afhangen van je opgedane ervaring en of specifieke kennis welke je bezit van een bepaalde tak van sport. Ook als lead engineer zijn er gebruikelijk vaak freelance opdrachten beschikbaar.

Jouw vacature als lead engineer ligt op je te wachten!

Communiceren, beoordelen, coördineren en vooral samenwerken. Het is in een notendop wat opdrachtgevers van je kunnen verwachten. Spreekt een baan als lead engineer in de techniek je aan? Onenine helpt je op weg naar een geschikte baan als lead engineer! Bekijk alle openstaande vacatures voor lead engineer bij Onenine en solliciteer direct!

Op zoek naar dé geschikte technische baan?

Zit er op dit moment geen passende vacature als lead engineer in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.