Vacatures in de techniek

Ben jij op zoek naar een baan in de technische sector? Ben je al een ervaren vakman of wordt dit je eerst baan? Heb je op mbo- hbo- of wo- niveau gestudeerd? Voor elk ervarings- en opleidingsniveau hebben wij technische vacatures. Ook bieden wij vacatures bij zowel grote als kleine bedrijven, lokale bedrijven en multinationals. Gebruik daarom de zoekfilters om eenvoudig een baan te vinden die écht bij jouw interesses, ambities en talenten past. Wij bieden niet alleen tijdelijke technische vacatures, maar ook vacatures in techniek wanneer jij op zoek bent naar een vaste baan. Kom in dienst van Onenine, en ga tijdelijk bij een ander bedrijf of organisatie aan de slag. Of kies voor een vast dienstverband bij een technisch bedrijf die helemaal bij je past. De keuze is aan jou!

Werken in de techniek

Alle vacatures in de techniek hebben natuurlijk iets met techniek te maken, maar dit is waarschijnlijk diverser dan de meeste mensen. Deze sector is breed en bij Onenine bieden we dan ook technische vacatures voor veel verschillende functies. Denk hierbij aan functies op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, high tech, bouw en werktuigbouwkunde. De technische vacatures zijn bij Onenine eenvoudig te filteren. Zo kies jij eenvoudig binnen welk vakgebied, binnen welke straal en binnen hoeveel jaar werkervaring jij op zoek bent naar een passende baan.

Technische vacatures: hoe kom ik aan een baan in de technische sector?

Wil jij werken in de technische sector en heb je hulp nodig bij het vinden van een baan? Onenine helpt jou aan een baan in de technische sector die perfect bij jou past. Bekijk onze actuele vacatures in de techniek
Is er momenteel geen passende technische vacature voor jou te vinden of heb je behoefte aan persoonlijk advies?  Meld je aan op de website en laat je cv achter. Nadat je je gegevens bij ons hebt achtergelaten zullen onze adviseurs contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek zodat we jou beter kunnen leren kennen. Wij gaan hierna op zoek naar de leukste en beste technische vacatures en laten het jou weten als we een passende functie voor jou hebben gevonden. Ook als je niet aan alle eisen voldoet is dit geen probleem. Bij Onenine heb je namelijk de ruimte om je talenten te ontwikkelen en door te groeien.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.