Technische carrière  als senior mechanical engineer

Als senior mechanical engineer heb je een jarenlange ervaring en veel kennis van mechatronische machines, processen en installaties. Hiermee kun je bestaande processen en producten analyseren en krijgt de taak deze te optimaliseren. Een senior mechanical engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen van vernieuwde producten en processen. Deze worden vakkundig uitgewerkt in technische tekeningen gecombineerd met offertes, bestekken en kostencalculaties. 

Waar vind je een baan in de techniek?

Een senior mechanical engineer is werkzaam daar waar mechatronische technieken te vinden zijn. Door de vele mogelijkheden binnen deze technieken zijn ze in de meest uiteenlopende sectoren te vinden. De meeste waarbij de senior mechanical engineers werken zijn in de industrie te vinden zoals automotive, elektrotechniek, energieverwekking en luchtvaart. 

Bekijk alle vacatures senior mechanical engineer

De innovaties en vooruitstrevende ontwikkelingen binnen de techniek vervolgen elkaar op een hoog tempo waardoor de vraag naar senior mechanical engineers groot is. Op deze manier kunnen bedrijven met de meest efficiënte en vernieuwde technieken hun producten en processen leveren. Senior mechanical engineer wordt door bedrijven uit veel verschillende sectoren ingezet. Meestal is er door de jaren heen al een specificatie ontwikkeld waar we een passende werkgever bij kunnen vinden. Wellicht is er een sector aan bod gekomen die de interesse gewekt heeft? Bekijk dan direct of er een actuele vacature senior mechanical engineer berschikbaar is!

Hulp van een technisch detacheringsbureau

Ben je op zoek naar een vacature senior mechanical engineer, maar pas het aanbod niet bij je wensen? Technisch detacheringsbureau Onenine helpt je graag verder op weg. We ontdekken graag waar jouw talenten liggen, wat jij in een baan wenst te hebben en waar jij je over vijf jaar ziet. Op basis van deze behoefte gaan wij voor jou op zoek naar een baan in de techniek die écht bij je past. Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.