Een baan als automonteur, wat kun je verwachten?

Als automonteur ben je heel praktisch ingesteld en kun je overweg met vele verschillende soorten gereedschappen. De vele verschillende materialen en onderdelen van een voertuig hebben alle een functie of werking die moet voldoen aan bepaalde eisen. Aan een automonteur de taak om ervoor te zorgen dat deze naar behoren werken. Een voertuig heeft regelmatig onderhoud nodig welke bestaat uit bijvoorbeeld het vervangen van vloeistoffen. Deze eenvoudige handelingen wisselen zich af met gecompliceerde reparaties en te verhelpen storingen. Als de auto voldoet aan alle richtlijnen van het RDW (Centrum voor Voertuigtechniek en Informatie,) kan de auto een algemene periodieke keuring krijgen om veilig deel te mogen nemen aan het verkeer. Als automonteur wordt ook vaak de keuze gemaakt om de documenten voor APK-keurmeester te behalen om zodoende deze keuringen uit te mogen voeren.

Werken als automonteur

Als automonteur kun je terecht bij vrijwel alle garages in de buurt. Veel van deze garages zijn zogeheten ‘Vakgarage’ en hebben vaak een specialisatie in bepaalde reparaties of merken. Ook dealers hebben vaak eigen werkplaatsen waar een automonteur zijn werkzaamheden uit kan voeren. Zo kun je als automonteur dus terecht bij autogarages en dealers.

Jouw vacature als automonteur ligt op je te wachten!

Ben jij op zoek naar een werkplaats waar jij al je kennis en ervaring kunt laten zien. De plek waar al het gereedschap tot jou beschikking is en je de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen? Aarzel dan niet en lever je CV aan bij een van onze consultants. 

Behoefte aan persoonlijk advies?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor automonteur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.