Wil jij werken in de techniek met behulp van een uitzendbureau?

Onenine heeft als uitzendbureau in techniek een divers aanbod aan vacatures in de technische sector. Denk hierbij aan functies op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, high tech, bouw en werktuigbouwkunde. Ben jij een starter of een ervaren vakman? Vul het in in de filtermogelijkheden aan de linkerkant van de vacaturepagina en vind direct met behulp van een technisch uitzendbureau de baan die bij jou past. Vergeet ook niet hierbij je opleidingsniveau in te vullen. Zo helpen we je als uitzendbureau in de techniek bij het vinden van een technische baan die aansluit op je wensen, talenten én die gewoon bij jou in de buurt is.

Een technische baan die bij jou past met een technisch uitzendbureau

De adviseurs van Onenine helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte baan in de techniek. Wij geloven namelijk dat iedereen zijn eigen speciale talenten en capaciteiten heeft. Om voor jou een baan te vinden die voldoet aan je wensen is het daarom wel belangrijk dat we jou als uitzendbureau in de techniek eerst wat beter leren kennen. Na je aanmelding willen we als techniek uitzendbureau je dan ook graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken niet alleen wat je allemaal wilt, maar ook wat je kunt. Bij Onenine bieden we de ruimte om je talenten te ontwikkelen en verder te groeien. Uiteraard leggen we je in dit gesprek ook meer uit over onze werkwijze. 

Hulp en advies van een uitzendbureau techniek?

Hulp nodig van een uitzendbureau in techniek? Meld je dan aan en laat je cv achter. Onze consultants zullen vervolgens contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek!

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar de actuele technische vacatures? Bekijk deze dan alvast op onze website! Hoe jouw droombaan er ook uitziet, Onenine helpt als techniek uitzendbureau jouw carrière een boost te geven. 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.