Werken als storingsmonteur

Als storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van (preventief) onderhoud. De onderhoudswerkzaamheden worden tijdig gepland om eventuele reparaties te kunnen voorkomen. Wanneer een reparatie of vervanging toch nodig blijkt te zijn is dit vaak onvoorzien en kan deze ook voorkomen buiten kantooruren. Vaak worden deze diensten verdeeld over de verschillende monteurs waardoor er altijd een storingsmonteur ter beschikking is. Een goede storingsmonteur is zeer stressbestendig tijdens zijn bezoeken en heeft goede communicatie met klant en leverancier. Als storingsmonteur maak je na je bezoek een schriftelijk rapport van de werkzaamheden om eventuele regelmaat in kaart te kunnen brengen. 

Wat zijn de werkgebieden?

Om werkzaam te zijn als storingsmonteur is aan te raden eerst te onderzoeken met welke branche je de meeste affiniteit hebt. De verantwoordelijkheden en functieomschrijving zijn vergelijkbaar maar de werkzaamheden zijn per branche erg variërend. Er is veel vraag naar storingsmonteur in en buiten de regio. Veel werkgevers bieden een bedrijfsauto of bus aan waardoor de afstanden voor werknemers vaak beter te overzien zijn. In de huidige maatschappij wordt er veel waarde gehecht aan service. Dit wordt door veel bedrijven en consumenten ook verwacht waardoor bedrijven hier zo goed mogelijk op in moeten spelen. Het in dienst nemen van een storingsmonteur is daarom populairder dan ooit.

Vind jouw baan als storingsmonteur; bekijk de vacatures!

Storingsmonteur is een veel voorkomende functie die bedrijven graag invullen met de juiste persoon. De functie biedt vaak gunstige arbeidsvoorwaarden, vrijheid en veel variëteit. Werkzaamheden in de branches worden door heel Nederland uitgevoerd waardoor er altijd een werkplek is bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op? Bekijk alle vacatures als storingsmonteur bij Onenine en vind direct jouw droom baan

Hulp nodig bij de volgende stap in jouw technische carrière?

Lijkt een baan als storingsmonteur je wat, maar twijfel of deze past bij je wensen of opleidingsachtergrond? Of heb je behoefte aan persoonlijk hulp bij het vinden van een passende geschikte technische baan? Onenine helpt je verder. Als detacheringsbureau in de techniek zetten wij ons dagelijks in bij het vinden van banen in de techniek die écht bij mensen passen. In een vrijblijvend gesprek bekijken we graag alle mogelijkheden en gaan we op zoek naar baan bij je past. Neem contact met ons op!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.