Werken in de techniek als monteur

Als monteur ben je heel praktisch ingesteld en kun je overweg met vele verschillende soorten gereedschappen. Met de technische kennis kan een monteur zelfstandig werken aan diverse apparaten, machines en processen. Door het uitvoeren van periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden kan alles optimaal werken. Aan de monteur ook de taak om er op deze manier voor te zorgen dat er latere defecten voorkomen kunnen worden. Defecten die zich toch voordoen worden gerepareerd en waar nodig vervangen. De materialen en gereedschappen waar een monteur de werkzaamheden mee uitvoert zijn sterk afhankelijk van de sector. Een brede kennis van techniek, materiaal en gereedschap maakt een echte vakman. 

Aanbod sectoren baan monteur

Als monteur kun je vrijwel overal aan de slag. Een van de meest bekende monteurs zijn installatiemonteurs en automonteurs. Andere voorbeelden van potentiele werkgevers zijn bijvoorbeeld consumentenelektronica, woningbouw, utiliteitsbouw en onderhoud. In de praktijk blijkt dat de vaklieden een passie hebben ontwikkeld voor een bepaalde sector waar de monteur werkzaam wil zijn. 

Vind jouw vacature monteur

Overal waar techniek zich voortdoet heeft een monteur de werkzaamheden uitgevoerd. Met een sterk toenemend vraag en aanbod aan techniek is een goede monteur van groot belang. Veel bedrijven nemen een monteur in dienst om verschillende werkzaamheden uit te kunnen voeren, andere kiezen een monteur voor de specialisatie die door ervaring en/of studie ontwikkeld is. Spreekt dit je aan en wil je direct solliciteren als monteur? Bekijk dan onze vacatures monteur!

Hulp bij het vinden van technische baan?

Ben je al een tijd op zoek naar een passende baan in de techniek als monteur maar heb je tot nu toe geen geschikte vacature gevonden? Onenine gaat je helpen! Aan de hand van jouw opleidingsachtergrond, wensen en talenten gaan we voor je op zoek naar een geschikte technische baan. Wij beschikken als technisch detacheringsbureau over een groot netwerk technsiche werkgevers en vinden hierdoor altijd een baan passend aan ej wensen. Neem contact met ons op!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.