Vacatures Senior Eletrical Engineer: wat houdt het in?

De werkzaamheden van een senior electrical engineer bestaan onder andere uit het ontwerpen, installeren en verbeteren van elektrotechnische installaties. Voorafgaand aan een nieuw ontwerp gaat een senior electrical engineer informatie verzamelen over innovaties en gedane onderzoeken. Een senior electrical engineer kan na het ontwerpen ook zorg dragen voor de installatie en controle. Met alle kennis en ervaring van elektrotechnische installaties is het voor een senior electrical engineer eenvoudig om een probleem vast te kunnen stellen en met een passende oplossing te verhelpen. 

Als senior ben je al enige jaren werkzaam en ben je ontwikkeld tot een zeer ervaren medewerker. Vaak komen de ontwerpen in teamverband tot stand. Een senior electrical engineer beschikt over de nodige kennis en ervaring en oordeelt kritisch over de werkzaamheden uitgevoerd door zichzelf en andere.

Waar werken in de techniek?

De meeste senior electrical engineers zijn werkzaam bij technologische bedrijven die zich richten op innovaties binnen de technologie. Deze vinden we vaak in de sectoren zoals autotechniek, telecommunicatie en energievoorzieningen. De ervaring en mate van zelfstandigheid die een senior electrical engineer meebrengt in een bedrijf is van grote toegevoegde waarde.

Bekijk alle jobs senior eletrical engineer

De ervaring en mate van zelfstandigheid die een senior mee brengt in een bedrijf is van grote toegevoegde waarde. Hedendaags worden veel producten en diensten geautomatiseerd waardoor de vraag groter wordt. De bestaande elektrotechnische installaties worden op heel snel tempo opgevolgd door vernieuwingen en innovaties waardoor een senior electrical engineer voor veel bedrijven onmisbaar is. Enthousiast geworden over een baan in de techniek? Bekijk alle jobs senior eletrical engineer bij Onenine. Wij tonen je als technische vacaturebank een groot aanbod technische vacatures bij jou in de buurt. Vind een baan die bij je past en solliciteer direct!

Hulp nodig 

Heb je geen passende vacature senior eletrical engineer gevonden of  heb je behoefte aan ondersteuning bij het vinden van een passende technische baan? Onenine staat voor je klaar. Wij helpen je als technische detacheringsbureau bij het vinden van een baan die écht aansluit bij jou als persoon. Wacht niet langer en neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. Technisch uitzendbureau Onenine is gelegen in Venlo en Weert.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.