Een baan als machinebouwer: wat houdt het in?

Als machinemonteur heb je veel technische kennis en kun je overweg me vele verschillende soorten gereedschappen. Je kunt zelfstandig storingen analyseren en deze tijdig in kaart brengen voor onderhoudswerkzaamheden. Door het uitvoeren van periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden kan alles optimaal werken. Aan de machinemonteur ook de taak om er op deze manier voor te zorgen dat er latere defecten voorkomen kunnen worden. Defecten die zich toch voordoen worden gerepareerd en waar nodig vervangen. De materialen en gereedschappen waar een machinemonteur de werkzaamheden mee uit kan gaan voeren zijn sterk afhankelijk van de sector. 

Waar werken in de machinebouw

Als machinemonteur ben je in dienst van een bedrijf of leverancier die eigenaar of vertegenwoordiger is van een bepaald product of merk. De machines worden vaak geleverd in combinatie met een onderhoudscontract waarbij de machinemonteur verantwoordelijkheid is voor de onderhoudswerkzaamheden en reparaties. In de meeste gevallen worden de werkzaamheden uitgevoerd door machinemonteurs in dienst van de fabrikant zelf.

Ontdek het aanbod vacature machinebouwer

Werken op locatie bij een grote fabrikant of op locatie bij de klant. De afwisseling van locatie en werkzaamheden zijn veel voorkomend het beroep als machinemonteur. Het gebruik van machines groeit in alle sectoren. Er zijn vele producties en diensten die hedendaags door machines uitgevoerd worden. Dit vergroot de werkgelegenheid voor machinemonteurs. Dit is ook terug te zien in het groot aanbod vacatures machinebouwer. Zo vind je heel eenvoudig een baan die bij je past, gewoon bij jou in de buurt!

Behoefte aan specialistische hulp?

Heb je in het huidig aanbod geen passende vacature machinebouwer gevonden, maar wil je toch graag snel werken in de techniek? Onenine is jouw sparringspartner en helpt je op weg. Graag ontdekken we in een persoonlijk gesprek waar je passie ligt, wat jij in een baan wenst te hebben en waar je naar op zoek bent. Dit zijn onze richtlijnen die ons leiden in de zoektocht van een geschikte baan in de techniek. Vrijblijvend een eerste gesprek plannen? Neem contact met ons op!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.