Wat houdt een baan projectleider elektrotechniek in?

Tijdens de start van een project ben je continu in contact met nieuwe en bestaande contacten. Goede communicatie is hier van groot belang voor de opvolgende planning en vorderingen binnen het project. Als projectleider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de opstelling van een begroting en het maken van een planning. Tijdens het project zie je erop toe dat de planning nageleefd wordt en zorg je voor de nodige aansturing binnen het projectteam. Met de juiste vakkennis kan een projectleider elektrotechniek een kwalitatief en veilig project leiden waarbij ook rekening gehouden wordt met timing en kostenbesparing. Tot slot zal een projectleider elektrotechniek zich bezighouden met de afbouw van het project en zich tegelijkertijd focussen op het genereren van nieuwe opdrachten.

Waar werken in de techniek?

Als projectleider elektrotechniek kun je aan de slag bij alle elektrotechnische bedrijven in de regio. Dit kan een vrij breed palet zijn aan opdrachtgever, denk aan elektrotechnische installatiebedrijven, maar ook machinebouwers die elektrotechnisch sterk georiënteerd zijn. De diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat je als projectleider elektrotechniek gegarandeerd bent van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Vind jouw vacature projectleider elektrotechniek

De werkzaamheden voor projectleider elektrotechniek zijn zeer uitdagend. Deze werkzaamheden zijn niet voor iedereen weggelegd wat het voor werkgevers vaak een opdracht maakt deze te vinden. De werkgelegenheid binnen de branche is hoog waardoor wij veel kansen zien voor een goede projectleider elektrotechniek. Spreekt dit jou aan? Ontdek alle vacatures projectleider elektrotechniek bij Onenine!

Technische baan? Laat Onenine je helpen!

Ben je op zoek naar een technische baan die écht bij je past en bij je in de buurt ligt? Onenine is hét technisch detacheringsbureau  in Nederland die jou verder op weg helpt. In een persoonlijk gesprek horen we graag je wensen en gaan we samen met jou op zoek naar een baan in de techniek die volledig op jou aansluit en je volop doorgroeimogelijkheden biedt. Of je nu projectleider elektrotechniek wilt worden of juist een andere functie in de techniek wilt bekleden. Het team van Onenine helpt je verder! Schroom niet en neem contact met ons op. 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.