Geef je carrière een boost!

Het vormgeven van je carrière in de techniek kan nog knap lastig zijn. Welke baan in de techniek past écht bij jou? Waar begin je als werkzoekende bij het vinden van een geschikte vacature? Hoe val je op bij een werkgever? Onenine helpt je bij het vinden van een passende baan in de techniek, gewoon bij jou in de buurt! Wij weten precies jouw talenten te koppelen aan kansen. Met onze technische kennis, ervaring én groot netwerk kunnen wij alle geschikte banen in jouw regio heel snel in kaart brengen. Verder zoeken is daarom niet meer nodig. Bekijk alle beschikbare technische vacatures op onze vacaturepagina. Vul je locatie in en kies de straal waarin je nieuwe baan zich moet bevinden. Binnen no time vind jij jouw baan in de techniek! 

Baan vinden

Laat Onenine een baan voor jou vinden

Zit er op dit moment geen passende technische vacature voor jou tussen? Wij gaan voor je aan de slag en helpen je bij het vinden van baan die helemaal aansluit op je wensen. In onze grote databank gaan we voor jou op naar een baan die helemaal bij je past. Hierbij richten wij ons op vaste banen waarbij je de mogelijkheid krijgt te groeien en jouw talenten helemaal te kunnen ontwikkelen. Ook wanneer jij je op de juiste plek bevindt, bieden wij je ondersteuning in jouw verdere loopbaan, door middel van carrièretips en persoonlijk contact. Samen geven wij jouw carrière een boost en zorgen wij voor de beste invulling van je baan in de techniek!

Baan vinden

Wat kun je van ons verwachten?

Het vinden van een baan die bij jouw ambities en talenten past, dat is waar Onenine zich voor inzet. Hierbij is één ding belangrijk: de persoon achter de professional leren kennen. Persoonlijke aandacht staat daarom bij ons centraal. Wij helpen je verder door middel van carrière advies, het aanbieden van passende vacatures tot het vinden van jouw droombaan.

  • Ruim aanbod vacatures bij jouw in de buurt
  • Snel solliciteren én starten met werken
  • Persoonlijk contact
  • Advies en hulp bij het vinden van een geschikte baan
Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.