Geef je carrière een boost!

Heb je al enkele jaren ervaring in de technische sector of heb je net jouw diploma afgerond? Laat je technische knowhow en vaardigheden tot zijn recht komen in een technische baan. Wij zijn ervan overtuigd dat er volop kansen zijn voor mensen zoals jij. Met onze technische kennis, ervaring én uitgebreid netwerk kunnen wij alle geschikte functies in jouw regio heel snel in kaart brengen. Voor ambitieuze juniors die willen doorbreken, tot senioren in een toppositie. Bekijk alle beschikbare technische vacatures op onze vacaturepagina. Vul je locatie in en kies de straal waarin je nieuwe baan zich moet bevinden. Binnen no time vind jij jouw baan in de techniek!

Bekijk alle vacatures

technische professional

Laat Onenine een baan voor jou vinden

Heb je op dit moment geen passende technische vacature op MBO, HBO of WO niveau gevonden? Onze professionele adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van je volgende carrièrestap. We hebben de juiste connecties en ervaring in alle technische aspecten, waardoor wij je helpen bij een technische baan die aansluit op je kwaliteiten. Hierbij richten wij ons op vaste banen waarbij je de mogelijkheid krijgt te groeien en jouw talenten helemaal te kunnen ontwikkelen. Ook wanneer jij je op de juiste plek bevindt, bieden wij je ondersteuning in jouw verdere loopbaan, door middel van carrièretips en persoonlijk contact. Samen geven wij jouw carrière een boost en zorgen wij voor de beste invulling van je baan in de techniek!

technische professionals zonnepanelen

Wat kun je van ons verwachten?

Het vinden van een baan die bij jouw ambities en talenten past, dat is waar Onenine zich voor inzet. Hierbij is één ding belangrijk: de persoon achter de professional leren kennen. Persoonlijke aandacht staat daarom bij ons centraal. Wij helpen je verder door middel van carrière advies, het aanbieden van passende vacatures tot het vinden van jouw droombaan.

  • Ruim aanbod vacatures bij jouw in de buurt
  • Snel solliciteren én starten met werken
  • Persoonlijk contact
  • Advies en hulp bij het vinden van een geschikte baan
Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.