Werken als onderhoudsmonteur, wat kun je verwachten?

Als onderhoudsmonteur ben je dagelijks bezig met het controleren en repareren van bestaande machines. Ook als deze storingen hebben, analyseer je deze kundig en verhelp je die door het uitvoeren van eventuele reparaties. Daarnaast kan het zijn dat je werkzaam bent met machines die regelmatig gekeurd dienen te worden. Het uitvoeren van (preventief) onderhoud zorgt er voor dat de machines veilig en naar behoren werken. Een onderhoudsmonteur is technisch goed onderlegd en kan goed overweg met diverse materialen en gereedschappen. 

Waar kun je aan de slag met een baan onderhoudsmonteur?

Met een baan als onderhoudsmonteur kun je aan de slag bij onder andere productiebedrijven, landbouwbedrijven en woningbouwcorporaties. De werkgevers variëren van kleine bedrijven tot grote organisaties. Deze zijn verspreid over het gehele land waardoor er vrijwel altijd een baan in de techniek te vinden is binnen jouw zoekgebied.

Jouw vacature als onderhoudsmonteur ligt op je te wachten!

Vele verschillende bedrijven breiden hun personeelsbestand uit door een eigen onderhoudsmonteur in dienst te nemen. Dit biedt veel werkgelegenheid voor technisch onderlegde werknemers. Werkzaam zijn als onderhoudsmonteur biedt voor velen de kans om van hun hobby hun werk te maken. Deze kans bieden wij je graag aan door het aanbieden van vacatures als onderhoudsmonteur.

Laat je helpen door Onenine

Sluit het huidig aanbod vacatures onderhoudsmonteur bij Onenine niet aan op je wensen of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.