Tekort technisch personeel: hoe los je het op?

De techniek is de toekomst. Niet zo gek dat er altijd naar technisch personeel wordt gezocht. Door de grote vraag maar het lagere aanbod aan professionals betekent dit dat er een tekort aan technisch personeel ontstaat. Voor jouw onderneming is het hiermee des te lastiger om technische vakmensen op niveau te vinden, die passen binnen jouw team.

Onenine helpt je daarom verder. Wij verzorgen de detachering voor technisch personeel voor jouw vacature. Het voorwerk wordt door ons gedaan, zodat je enkel kandidaten ontvangt die écht gekwalificeerd zijn voor de baan. Het bespaart je bedrijf niet enkel veel tijd en moeite, maar garandeert dat jij enkel de beste werknemers in jouw team zal verwelkomen.

Onenine: uitzendbureau technisch personeel

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke versterking van je team of juist graag een vacature voor een langere periode wilt vullen, Onenine biedt de beste oplossing voor jouw organisatie. Als specialist op de technische arbeidsmarkt verbinden wij werkgevers aan de juiste werknemers. Als detacheringsbureau en uitzendbureau van technisch personeel, kun je rekenen op een totaalpakket aan services:

Lees hier meer over Onenine als Technisch uitzendbureau in Weert!

Detachering technisch personeel? Onenine helpt verder!

Ben je op zoek naar een partner die jouw tekort aan technisch personeel kan oplossen? Laat Onenine jouw onderneming als uitzendbureau voor technisch personeel helpen. Wij zorgen dat jouw team wordt versterkt met ambitieuze technische professionals. Ontdek de mogelijkheden voor werkgevers of neem contact met ons op!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.