Werkvoorbereider Elektrotechniek gezocht

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor onder meer de planning van personeel, inkoop van materialen, de kosten en bewaking van de begroting. In sommige gevallen zal je ook technische tekeningen controleren. Uiteraard is deze taak niet voor elke Werkvoorbereider Elektrotechniek weggelegd. Dit vergt diepere kennis van elektrotechnische vraagstukken en komt daarom vaker voor bij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek. Afhankelijk van de opdrachtgever waar je terechtkomt, verschilt de functie in mate van aanwezigheid van de bovengenoemde taken. Bij opdrachtgever ‘A’ ben je voornamelijk bezig met de planning, bij opdrachtgever ‘B’ verwacht men dat jij je goed voelt in een rol als technisch tekenaar en bij opdrachtgever ‘C’ ziet men je hoofdzakelijk als calculator. In praktijk zal daarom de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek een samensmelting zijn van deze functies.

Werken als werkvoorbereider elektrotechniek

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek kun je aan de slag bij alle elektrotechnische bedrijven in de regio. Dit kan een vrij breed palet zijn aan opdrachtgever, denk aan elektrotechnische installatiebedrijven, maar ook machinebouwers die elektrotechnisch sterk georiënteerd zijn. De diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat je als Werkvoorbereider Elektrotechniek gegarandeerd bent van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ontdek de vacatures als werkvoorbereider elektrotechniek

Veel bedrijven zijn zoekende naar een werkvoorbereider elektrotechniek om hun personeelsbestand mee uit te breiden. De werkzaamheden binnen de bouw en elektrotechniek zijn vandaag de dag niet bij te werken. Door het grote aantal gezonde bedrijven is de kans groot dat je dicht bij huis werkzaam kunt zijn. 

Op zoek naar een baan in de techniek?

Zit er op dit moment geen passende vacature als Werkvoorbereider Elektrotechniek in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.