Wij zijn op zoek naar de volgende collega's:

Wij zijn op zoek naar collega's die werk zoeken in de elektrotechniek, installatietechniek, industriële automatisering, machinebouw, metaal of bouw. Wij hebben bijvoorbeeld vacatures in deze branches als:

Wat moet je ervoor doen?

Je deelt de gegevens via de mail, chat, telefoon of onderstaand contactformulier. Ook breng jij hem of haar hiervan natuurlijk op de hoogte.

Spelregels: Wij hebben diegene niet gesproken in de maand voordat jij ons met hem of haar in contact brengt. Hij of zij zoekt een baan (geen stage, of afstudeeropdracht). En mocht de aangedragen kandidaat tussentijds stoppen, dan vervallen de nog uit te betalen bonussen.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.