Baan projectleider: veel uitdaging en verantwoordelijkheid

Als projectleider neem je de rol aan die een specifieke fase van een project aan je vraagt. Wanneer een project start zal jij je vooral bezighouden met het leggen van contacten. Je verkent als het ware de mogelijke oplossingen. Dit noemt men ook wel het realisatieproces. Tevens dient de projectleider te zorgen voor voldoende draagvlak bij de opstartfase. Wanneer het project in uitvoerbaar is, zal de projectleider zich voornamelijk focussen op de planning ervan. Tot slot zal hij of zij zich bezighouden met de afbouw van het project en zich tegelijkertijd focussen op het genereren van nieuwe opdrachten.

Aan de slag in de techniek

Als projectleider kun je nagenoeg overal werken. In het bedrijfsleven maar ook bij de overheid zijn diverse mogelijkheden voor deze functie. Een projectleider zal voornamelijk werkzaam in sectoren als de bouw, ICT, civiele techniek, consultancy en de financiële sector. 

Vind jouw vacature projectleider!

Opstarten, contacten onderhouden, plannen en afbouwen. Spreekt een baan als projectleider in de techniek je aan? Onenine helpt je op weg naar een geschikte baan als projectleider! Bekijk alle openstaande vacatures voor projectleider bij Onenine en solliciteer direct!

Op zoek naar een geschikte technische vacature?

Zit er op dit moment geen passende vacature als projectleider in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.