Vacature junior eletrical engineer: wat jij kunt verwachten

De werkzaamheden van een junior electrical engineer bestaan onder andere uit het ontwerpen, installeren en verbeteren van elektrotechnische installaties. Voorafgaand aan een nieuw ontwerp gaat een junior electrical engineer informatie verzamelen over innovaties en gedane onderzoeken. Als junior electrical engineer wordt de informatie vaak verzameld samen met een volwaardige/senior/lead engineer. Deze kan daarna zorgvuldig worden verwerkt en vertaald naar een passend ontwerp. Deze installaties worden ook door de junior electrical engineer zelf uitgevoerd. Bij alle installaties hoort ook (preventief) onderhoud met eventuele reparaties.

Waar werken in de techniek?

De meeste junior electrical engineers beginnen hun werkzaamheden bij technologische bedrijven die zich richten op innovaties binnen de technologie. Deze vinden we vaak in de sectoren zoals autotechniek, telecommunicatie en energievoorzieningen. 

Werken als junior eletrical engineer?

Door de snelle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van technologie investeren bedrijven vaak in een junior electrical engineer. De bestaande elektrotechnische installaties worden op heel snel tempo opgevolgd door vernieuwingen en innovaties waardoor een junior electrical engineer voor veel bedrijven onmisbaar is.

Op zoek naar een passende technische vacature?

Wil je graag aan de slag al junior eletrical engineer maar heb je op dit moment geen passende technische vacature gevonden? Geen probleem, Onenine helpt je verder op weg. Als specialist in de technische branche helpen wij jou graag verder bij de verdere invulling van je carrière en gaan we sámen op zoek naar een baan die écht bij je past. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.
 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.