Werken als operator, wat kun je verwachten?

De belangrijkste van een operator is het draaiende houden van de machines van jouw productielijn. Je bent zelf voldoende geschoold en ingewerkt zodat ook jij mee kunt helpen bij drukte of storingen. Ook heeft een operator voldoende overzicht en zorgt dat er tijdig controles plaats vinden. Hierbij hoort het vroegtijdig signaleren van storingen en waar nodig actie ondernemen voor (preventief) onderhoud. Het technisch inzicht van een operator is voldoende om kleine reparaties zelf uit te kunnen voeren. De grote of gecompliceerde reparaties draag je tijdig over aan de juiste collega’s.

Een baan als operator: dit ga je doen

Als operator kun je aan de slag bij middelgrote tot grote bedrijven met machinale productie. De sectoren van deze bedrijven zijn onder andere voedingsmiddelen, verpakkingsindustrie en farmaceutische industrie. Ook kan een operator aan de slag bij verwerkingen van chemicaliën, aardgas of olie. Voor veel grote bedrijven zijn er afdelingen en of ploegen ontwikkeld waar meerdere operators werkzaam zijn. Hier werken ze samen en wisselen ze elkaar af tijdens wisselingen in diensten.

Bekijk de vacatures operator!

Het in dienst nemen van een operator geeft veel werkgevers de kans om taken en verantwoordelijkheden over te dragen. Zo goed als alle productielijnen werken onder toezicht van een of meerdere operators. Door de wisselingen van diensten en de oneindige productieprocessen zijn er altijd bedrijven zoekende naar een nieuwe of extra operator. 

Persoonlijk hulp bij jouw vacature operator?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor operator in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.