Werken in de techniek als onderhoudsmedewerker

Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk dat de faciliteiten binnen het bedrijf optimaal functioneren. Het beroep kan door vele sectoren ingevuld worden waardoor de concrete uitleg van het beroep varieert per werkgever. De werkzaamheden zijn altijd uitvoerend van aard waardoor een onderhoudsmedewerker moet beschikken over 2 rechterhanden. Meestal vinden de werkzaamheden plaats op of nabij de werkvloer van het bedrijf en zelden op kantoor. 

De start van een baan in de techniek

Om werkzaam te zijn als onderhoudsmedewerker is aan te raden eerst te onderzoeken met welke branche je de meeste affiniteit hebt. De verantwoordelijkheden en functieomschrijving zijn vergelijkbaar maar de werkzaamheden zijn per branche erg variërend. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden bij overheidsinstellingen om allround onderhoud uit te voeren. Ook kan een onderhoudsmedewerker vaak terecht bij technische bedrijven waar veel machines, apparaten en gereedschap te vinden is. Vaak is het uitbesteden van deze kleine onderhoudsklussen kostbaar waardoor het interessant is voor bedrijven om een onderhoudsmedewerker zelf in dienst te nemen.

Ontdek jouw vacature onderhoudsmedewerker

Onderhoudsmedewerker is een veel voorkomende functie die bedrijven graag invullen met de juiste persoon. Door de variëteit is het van groot belang om goed uit te zoeken welke sector past bij jou. Zo kan er gericht gekeken worden welke opties er mogelijk zijn om binnen die specifieke branche aan de slag te gaan als onderhoudsmedewerker. Lijkt deze baan in de techniek je wat? Ontdek dan direct alle vacatures onderhoudsmederwerker bij Onenine!

Vrijblijvend hulp ontvangen?

WIl je graag werken in de techniek maar ben je niet zeker of een baan als onderhoudsmedewerker de juiste stap is? Laat Onenine je helpen. Wij gaan graag met in je gesprek en ontdekken waar jouw talenten liggen. Samen gaan we op zoek naar een technische baan die écht bij je past en jou de uitdaging biedt die je wenst te hebben. Wacht niet langer en kom met ons vrijblijvend in contact. Een bezoek aan ons kantoor in Venlo of Weert is natuurlijk ook mogelijk! Werken in de techniek? Het begint bij Onenine!

 

 

 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.