Baan metaalbewerker

Het bewerken of verbinden van metalen kan door verschillende handelingen uitgevoerd worden. Een metaalbewerker kan deze bewerken door te snijden, buigen of boren. De verbindingen van metalen worden meestal gemaakt door laswerkzaamheden. De bewerkingen en verwerkingen van metaal worden aangegeven in een technische tekening. Als metaalbewerker bestudeer je deze nauwkeurig en zorgvuldig om fouten in eigen werk en latere werkzaamheden te voorkomen. Omdat een metaalbewerker als lichamelijk intensief werk wordt ervaren zijn er veel werkzaamheden geautomatiseerd. Om ook deze werkzaamheden uit te kunnen voeren heeft een metaalbewerker kennis van computergestuurde machines.

Werken als metaalbewerker

De meeste metaalbewerkers zijn werkzaam in een werkplaats waar ze de werkzaamheden vaak zelfstandig uitvoeren. De sectoren als machinebouw, constructiebedrijven en plaatwerk bedrijven hebben een of meerdere metaalbewerkers in dienst. Bij grote bedrijven in de metaalindustrie worden ook werkzaamheden uitgevoerd in de fabrieken of op locaties. 

Metaabewerker gezocht: bekijk de vacatures!

De kennis en ervaring van een metaalbewerker worden vaak in een vacature metaal gevraagd door bedrijven binnen de sectoren plaatwerk en constructie. De metaalbewerkers die kennis hebben van computergestuurde machines zijn vaak makkelijk inzetbaar voor veel bedrijven en dus zeer gewild.

Technische baan? Laat Onenine je helpen

Zit er op dit moment geen passende vacature voor metaalbewerker in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.