Wat is een projectleider civiele techniek?

Tijdens de start van een project ben je continu in contact met nieuwe en bestaande contacten. Goede communicatie is hier van groot belang voor de opvolgende planning en vorderingen binnen het project. Als projectleider civiele techniek ben je verantwoordelijk voor de opstelling van een begroting en het maken van een planning. Tijdens het project zie je erop toe dat de planning nageleefd wordt en zorg je voor de nodige aansturing binnen het projectteam. Met de juiste vakkennis kan een projectleider civiele techniek een kwalitatief en veilig project leiden waarbij ook rekening gehouden wordt met timing en kostenbesparing. Tot slot zal een projectleider civiele techniek zich bezighouden met de afbouw van het project en zich tegelijkertijd focussen op het genereren van nieuwe opdrachten.

Waar werken in de techniek?

Als projectleider civiele techniek kun je aan de slag bij bedrijven die werkzaam kan zijn binnen de civiele techniek. Door de variëteit is het van groot belang om goed uit te zoeken welke vorm van civiele techniek het beste aansluit bij jou wensen. Zo kan er gericht gekeken worden welke opties er mogelijk zijn om binnen de branche aan de slag te gaan als projectleider civiele techniek.

Ontdek onze vacatures projectleider civiele techniek!

De omvang van de projecten zijn vaak immens groot waardoor de werkzaamheden voor een projectleider civiele techniek vaak zeer uitdagend zijn. Deze werkzaamheden zijn niet voor iedereen weggelegd wat het voor werkgevers vaak een opdracht maakt deze te vinden. De werkgelegenheid binnen de branche is hoog waardoor wij veel kansen zien voor een goede projectleider civiele techniek.

Laat een technische specialist helpen

Ben je op zoek naar een passende baan in de techniek, maar heb je tot dusver nog geen succes in je zoektocht? Het team van Onenine staat voor je klaar.Wij helpen je als technisch detacheringsbureau bij het vinden van een geschikte baan en koppelen technische professionals aan de juiste werkgever. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op maat. Een bezoek aan ons kantoor in Weert of Venlo kan natuurlijk ook!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.