Werken als technisch tekenaar

Als technisch tekenaar krijg je de informatie en gegevens aangeleverd die je verwerkt in een tekening. Het is cruciaal dat alle berekeningen zorgvuldig uitgevoerd worden en het ontwerp of de constructie kloppend weergegeven worden. Ook moet de tekening voldoen aan de teken standaarden waardoor deze door volgende partijen goed leesbaar is. Als technisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor goede communicatie met opdrachtgevers en uitvoerders. Met oog voor detail werk je alles zo nauwkeurig mogelijk uit, dit kan fouten voorkomen in het verdere proces. 

Wat zijn de arbeidsvooruitzichten?

Veel bouwbedrijven en architecten werken samen met technisch tekenaars of hebben deze zelfs in vast dienstverband. Veel bouwbedrijven specialiseren zich in verschillende sectoren waaronder de woningbouw, utiliteitsbouw civiele techniek en zelfs installatietechnieken. Overal waar ontworpen wordt hebben ze een technisch tekenaar nodig om een eventuele productie mogelijk te maken. 

Technisch tekenaar gezocht!

Voor iedere technisch tekenaar is de juiste sector en werkgever. Wellicht is er een sector aan bod gekomen die de interesse gewekt heeft of is er interesse in specialisatie van bepaalde sectoren. Met gerichte kennis en ervaring helpt Onenine jou bij het vinden van een passende vacature met de kreet ‘technisch tekenaar gezocht!’. In een persoonlijk gesprek leren wij je beter kennen. We ontdekken je wensen en doelen. Samen gaan we op zoek naar het vinden van een geschikte technische baan als technisch tekenaar. We begeleiden je daar waar gewenst tijdens het sollicitatieproces én daarna. Zo is Onenine jouw partner die je vooruithelpt in jouw carrière.

Geen passende vacature technisch tekenaar gevonden?

Heb je ons aanbod technische vacatures bekeken, maar zit er momenteel geen vacature technisch tekenaar bij jou in de buurt bij? Dat is geen probleem! Onenine helpt je verder bij het vinden van een passende baan, die helemaal aansluit op je wensen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op. Of kom direct langs voor een vrijblijvend gesprek en een kop koffie.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.