Een baan als koelmonteur

Een koelmonteur plaatst en installeert verschillende vormen van een koelsystemen. Dit gebeurt aan de hand van een werktekening of werkopdracht. Na de installatie hebben veel systemen onderhoud nodig waaronder bijvoorbeeld vullen van airconditioners. Een koelmonteur brengt regelmatig een bezoek aan de geplaatste installaties voor controles, keuringen en onderhoud. Deze controles zijn nodig om de werking en veiligheid van de installaties te kunnen garanderen. Eventuele storingen worden tijdig gesignaleerd door de koelmonteur waarna de reparatie uitgevoerd kan worden. De werkopdrachten kunnen ook bestaan uit reparatiewerkzaamheden na defecten. 

Waar aan de slag in de techniek?

Van kleine ondernemers, middelgrote bedrijven tot grote organisaties. Producenten hebben vaak eigen werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in de door hun gemaakte producten. Grote bouwbedrijven hebben ook meerdere koelmonteurs in dienst om de grote projecten te kunnen voorzien. Nader onderhoud en eventuele reparaties worden ook vaker uitgevoerd door kleinere of lokale ondernemers met koelmonteur.

Vind een geschikte vacature koelmonteur!

Bewoonbaar of niet, vrijwel alle gebouwen zijn voorzien van een vorm van klimaatbeheersingssystemen of airco. De installaties en onderhoudswerkzaamheden zijn veel voorkomend waardoor de vraag naar koelmonteur groot is. Wacht daarom niet langer en solliciteer vandaag nog voor jouw droombaan. Bekijk alle vacatures koelmonteur bij Onenine!

Op zoek naar jouw technische droombaan?

Ben je op zoek naar jouw technische droombaan als koelmonteur of een andere technische functie? Ondanks het grote aanbod vacatures in de techniek is het mogelijk dat jij nog niet een geschikte funtie bent tegengekomen die helemaal aansluit op je wensen. Geen zorgen! Onenine helpt je graag verder. In een persoonlijk gesprek ontdekken we graag jouw wensen voor een nieuwe baan in de techniek. Aan de hand van deze behoeftes gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte technische baan die voldoet aan alle vereisten. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een lekker kop koffie en een goed gesprek op ons kantoor in Weert of Venlo.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.