Werken als hekwerk monteur

Als hekwerk monteur ben je heel praktisch ingesteld en kun je overweg met vele verschillende soorten materialen en gereedschappen. Hekwerken worden over het algemeen geproduceerd van metaalsoorten die functioneel en decoratief gebruikt worden.  Hekwerken en toegangspoorten kunnen ook gedeeltelijk gemetseld worden of met kunststof gevlochten wordt. Toegangspoorten en hekwerken kunnen elektrisch aangedreven of beveiligd worden waardoor een hekwerk monteur ook kennis moet hebben van elektrische technieken. De plaatsing, installaties en onderhoudswerkzaamheden van de hekwerken worden ten alle tijden uitgevoerd op locatie. Vaak draag je bij aan het aanzicht van een gebouw of woning waardoor de voldoening en waardering meestal hoog is.

Aanbod banen in de techniek

Veel bedrijven die decoratief en functioneel hekwerken ontwerpen en installeren zijn gespecialiseerd in deze specifieke diensten. Als hekwerk monteur kun je ook werkzaam zijn voor een hoveniersbedrijf die hekwerken in een ontwerp meenemen. Hedendaags zien we ook dat een hekwerk monteur ingezet worden door overheidsinstellingen of beveiligingsbedrijven voor het tegenhouden van dieren of beveiligen van mensen.

Op zoek naar hekwerk monteur vacatures?

Overal waar hekwerken en toegangspoorten geplaatst zijn heeft een hekwerk monteur werkzaamheden verricht. Door de grote behoefte aan beveiliging en privacy bij bedrijven, consumenten en overheidsinstellingen is de vraag naar een hekwerk monteur groot. Een grote vraag, betekent ook een groot aanbod aan vacatures hekwerk monteur. Neem een kijkje in ons vacatureoverzicht, vind een passende vacature en solliciteer direct!

Onenine helpt je verder

Heb je behoefte aan vrijblijvend advies op maat bij de volgende stap in je technische carrière? Dan staat Onenine voor je klaar! Wij ondersteunen je bij het vinden van een geschikte baan in de techniek. Aan de hand van ons groot netwerk technische werkgevers weten wij een technische baan te vinden die écht bij je past. Benieuwd? Kom dan in contact met ons of breng een bezoek aan ons kantoor!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.