Wat houdt een baan beveiligingsmonteur in?

De functie beveiligingsmonteur voorziet gebouwen zelfstandig van beveiligingsinstallaties.  Deze bestaan uit onder andere anti inbraak systemen, cameratoezicht en brandmeldinstallaties. Van alle verschillende systemen kiest een beveiligingsmonteur zorgvuldig welk systeem aansluit op de wensen en behoeftes van de klant. Naast veel kennis van technische apparaten is ook kennis nodig van installatietechnieken en de bijpassende software die geïnstalleerd moet worden door de beveiligingsmonteur. Na de installatie kun je de geïnstalleerde apparatuur toelichten bij de afnemende consument. De meeste afnames gaan in combinatie met een contract waarbij een beveiligingsbedrijf en vaak ook de meldkamer bij betrokken zijn. 

Welke branche bieden jou werk in de techniek?

Een beveiligingsmonteur is werkzaam voor een beveiligingsbedrijven of installatiebedrijven. De leveranciers van de beveiligingsapparatuur of software heeft vaak unieke installatietechnieken die alleen uitgevoerd kunnen worden door eigen beveiligingsmonteurs. Naast deze commerciële instellingen hebben ook overheidsinstellingen eigen beveiligingsmonteurs in dienst zoals de staatspolitie.

Bekijk alle vacatures beveiligingsmonteur

Door de hoge nood en grote persoonlijke behoefte aan beveiliging en privacy bij bedrijven, consumenten en overheidsinstellingen is de vraag naar een beveiligingsmonteur groot. Naast de vraag die hedendaags al hoog is zijn er ook veel innovaties en verbeteringen binnen de bestaande systemen die door de beveiligingsmonteurs geüpdatet moeten worden om weer optimaal te functioneren. De vraag naar beveiligingsmonteurs is dus hoog, wat ook terug te zien is in het aanbod vacatures. Des te meer de reden voor jou om direct op zoek te gaan naar een geschikte baan in de techniek. Bekijk onze vacatures beveiligingsmonteur en solliciteer direct!

Onenine is jouw sparringspartner!

Geen geschikte vacature beveiligingsmonteur gevonden of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onenine is jouw sparringspartner en helpt je verder bij het vinden van een baan die écht bij je past. Aan de hand van je wensen en talenten geven wij je passend advies op maat en gaan op verzoek op zoek naar een baan die helemaal bij jou aansluit. Benieuwd  hoe wij jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.